Cum se aplică Perspirex?

În acest videoclip se explică modul de utilizare și aplicare corectă a antiperspirantului Perspirex astfel încât să se obțină eficacitate maximă și să se minimizeze potențialele iritaţii ale pielii.

Cum să utilizați

Step1-medtal

1. Aplicați pe piele uscată și nelezată

Este foarte important ca pielea să fie complet uscată și nelezată înainte de aplicare.

Step2-medtal

2. Aplicați seara

Aplicați Perspirex seara înainte de a merge la culcare, deoarece glandele sudoripare sunt mai puțin active pe timp de noapte. Când începeți, utilizați Perspirex în fiecare seară până când veți obține efectul dorit - de obicei în decurs de o săptămână. Permiteți Perspirex să se usuce complet după aplicare.

Step3-medtal

3. Spălați dimineața

Spălați dimineața cu săpun și apă. Nu reaplicați deoarece efectul va dura chiar și după duș. Dacă doriți, puteți aplica deodorant obişnuit sau parfum. Acest lucru nu va afecta eficacitatea.

Cum funcționează Perspirex - Video

Știți cum vă poate furniza Perspirex 3-5 zile fără transpirație și miros? Urmăriți acest scurt videoclip pentru a afla cum poate Perspirex să ofere o protecție eficientă, precum și o toleranță ridicată la nivelul pielii datorită Sistemelor Patentate de îngrijire a pielii.

Cum funcționează Perspirex?

Cu peste 30 de ani de expertiză în protecția împotriva transpirației, antiperspirantele Perspirex sunt testate riguros și au fost dovedite clinic că asigură o protecție de lungă durată împotriva transpirației și a mirosului timp de 3 până la 5 zile.

how-perspirex-works-step-1-with-no

1) Aplicați Perspirex

Sistemul de îngrijire a pielii Cpx oferă un plus de confort pielii și reduce iritația asociată adesea cu antiperspirantele puternice.

how-perspirex-works-step-2-with-no

2) Perspirex reacționează

Formula sa reacționează cu apa din glanda sudoripară și formează un dop de gel temporar.

how-perspirex-works-step-3-with-no

3) Perspirex funcționează

Dopul de gel format împiedică transpirația să ajungă la suprafața pielii și astfel se evită transpirația neplăcută, lăsând senzația de piele uscată. Sistemul activ de îngrijire a pielii oferă un plus confort pielii dumneavoasră și reduce iritarea acesteia.

how-perspirex-works-step-4-with-no

4) Dopul se dizolvă în mod natural după câteva zile

Dopul se dizolvă în mod natural după 3-5 zile alături de eliminarea naturală a celulelor moarte ale pielii.

Sistemul de îngrijire a pielii Perspirex

Mulți oameni experimentează adesea iritarea pielii cu antiperspirantele tradiționale de înaltă performanță. Cu toate acestea, Sistemul Activ de Îngrijire a Pielii patentat de Perspirex asigură un confort sporit pe piele și este perceput ca fiind blând pentru piele *.

* Studiul Perspirex, Mai 2015

PerspirexSkinCareSystem-pHred

FĂRĂ SISTEM DE ÎNGRIJIRE A PIELII

Atunci când antiperspirantul este aplicat, procesul de formare a dopului de gel poate provoca iritaţii pe piele, deoarece nivelul pH-ului scade semnificativ.

PerspirexSkinCareSystem-pHgreen

PERSPIREX SISTEMUL ACTIV DE ÎNGRIJIRE A PIELII

Când se aplică Perspirex, scăderea nivelului de pH este evitată datorită Sistemul Activ de Îngrijire a Pielii, care împiedică scăderea valorii pH-ului. În consecință, Perspirex minimizează iritaţiile potenţiale ale pielii. Această tehnologie este brevetată.