Testimonialele utilizatorilor Perspirex

Timp de peste 30 de ani, Perspirex a ajutat milioane de oameni care suferă de transpirație excesivă, oferind antiperspirante care controlează eficient transpirația și mirosul neplăcut. De multe ori primim vești de la oameni din întreaga lume care ne spun despre schimbarea pozitivă pe care antiperspirantele au produs-o în viața lor de zi cu zi.

Citiți câteva dintre povestirile utilizatorilor noștri aici.

"Mă simt mai încrezătoare!
Știu că transpirația
și mirosul sunt
sub control."

"Mă numesc Sofia și lucrez ca vânzătoare într-un magazin de telecomunicații."

"Ocupația mea presupune să port o uniformă. Întotdeauna am avut probleme cu transpirația în exces, mai ales când sunt nervoasă sau emoționată. Am observat acum 3 ani că transpirația lăsa mereu pete pe uniforma mea. Sunt o persoana destul de sigură pe mine, dar asta m-a facut să mă simt inconfortabil. Am întrebat la locul de muncă dacă altcineva a avut problem ape care eu o întâmpinam. Nimeni nu a avut, așa că am început să mă uit pe net, unde am descoperit Perspirex. Îmi iau întotdeauna Perspirex în geantă. Este un lucru necesar pentru mine, chiar dacă nu trebuie să-l folosesc tot timpul. Depinde de anotimp, de cât de ocupată sunt și așa mai departe. Dar când am multe lucruri de făcut sau mă simt stresată, nu pot să stau fără Perspirex. Este foarte important pentru mine să am transpirația, mirosul și petele sub control, iar Perspirex mi-a permis să fac asta. M-a ajutat să fiu mai încrezătoare, chiar si în situații stresante."

"Palmele mele
erau așa transpirate...
mi-a fost frică să
o țin de mână."

"Numele meu este David și am suferit de transpirație excesivă toată viața mea."

"Atunci când transpiri așa cum transpir eu, problema interferează cu toate activitațile tale. La școală, de exemplu. Pantofii mei se umezeau foarte tare atunci când făceam sport și miroaseau atât de rău încât îmi era jenă să îmi vizitez prietenii după-amiaza, pentru că știam că trebuie să mă descalț. Și palmele mele – să dau mâna cu cineva era pentru mine o problemă uriașă. Trebuia să mă spăl pe mâini în mod constant. Să țin de mână o fata? Niciodată! Această problemă mi-a afectat și viața la locul de muncă, unde evitam să lucrez îndeaproape cu ceilalți. Dar atunci când am descoperit Perspirex, totul s-a schimbat. Acum pot interacționa liber cu oamenii. Poate nu pare cine știe ce, dar vă pot spune că este foarte important pentru cineva care întotdeauna a trebuit să se ferească de contactul cu ceilalți."

"Fără transpirație am putut
fi din nou eu -
pentru prima dată
după mulți ani

"Numele meu este Gabriel și sunt student "

"Când majoritatea oamenilor se gândesc la transpirație, se gândesc la transpirația de la subraț. Dar pentru cineva ca mine, este doar începutul problemelor, imaginați-vă că vă este rușine să dați mâna cu cineva din cauza palmelor transpirate. Imaginați-vă că nu puteți să purtați papuci din cauza picioarelor care trasnpiră mereu. Imaginați-vă că nu ați reușit să treceți un examen pentru că nu puteați ține un stilou... Bine ați venit în lumea mea - sau cel puțin în vechea mea lume! Când am descoperit Perspirex, s-a schimbat totul. Acum pot trăi o viață normală. Pot să fiu eu însumi pentru prima dată de când am ajuns la pubertate.
Și ce poate fi mai bine decât să fii tu însuți?"